Köpevillkor hos Svensk Hemslöjd AB

 

I korthet:

  • Vid eventuell retur kontakta Svensk Hemslöjd innan ni skickar tillbaka varan.
  • 30 dagars returrätt med öppet köp gäller from att paketet hämtats ut.
  • Produkten måste vara i nyskick vid retur.
  • Märk retur paketet med ”Retur”
  • Vill ni byta till annan vara säg det när ni kontaktar oss för returen.
  • På reavaror eller varor köpt under fliken ”Outlet” gäller 14 dagars Öppet köp from att paketet har hämtats ut.

 

Svensk Hemslöjd skickar alla paket med PostNord, de skickas som paket och kommer till ett utlämningsställe, där ni som kund får gå och hämtapaketet. Detta gäller även företag.

 

Retur
Var vänlig kontakta Svensk Hemslöjd före retur på info@svenskhemslojd.com och berätta orsaken för returen. Varan ska vara i nyskick vid retur.

Ni har 30 dagar för att returnera varan från det att varan kommit fram. Kunden betalar returfrakten själv. När varan skickas tillbaka vänligen lägg i följesedeln som kommit med paketet och skriv även på den ”retur”.

Vänligen packa varan på samma sätt som när den kom till er.

När varan kommit i retur till oss gör vi en återbetalning hos Klarna, returer kan dröja ett par bankdagar innan de syns på kontot, så ha lite tålamod. Vi skickar även ett mail på den mailadress ni uppgett vid köpet att varan kommit i retur.

Om ni kan är ni självklart även välkomna att komma till vår butik för att lämna er retur eller byta er vara. Adress: Svensk Hemslöjd, Norrlandsgatan 20, 11143 Stockholm. Var vänlig att ta med följesedeln även då.

 

Transport skada
Om varan kommer fram skadad när vi skickat den så kommer vi skicka en ny eller återbetala er för ert köp. Var vänlig och kontakta oss på info@svenskhemslojd.com och bifoga gärna en bild på skadan. Vi står då för returfrakten genom att vi skickar en returfraktsedel. Det går även bra att lämna in den skadade varan i butik för byte eller återköp. Adress: Svensk Hemslöjd, Norrlandsgatan 20, 111 43 Stockholm.

 

Ej upphämtat paket
Om ni ej hämtat upp paketet inom 7 dagar på utlämningsstället så kommer det returneras till oss via Postnord. Vi kontaktar då er för att höra anledningen till ej uthämtat paket. Om ni ej vill ha varan längre kommer vi att återbetala er för varan ej för fraktkostnaden.

 

Returning A Package from an other contry

If a returned item is shipped international, please clearly mark the package ’RETURNED GOODS’, to avoid any Customs charges. Svensk Hemslöjd is NOT responsible for any return Customs charges made. Any charges incurred are the responsibility of the customer.

 

Vi hoppas såklart att ni ska vara nöjda med er vara och ej behöva returnera den!
Jenny Berge med personal                                      

 

 

Svensk Hemslöjd
Norrlandsgatan 20
111 43 Stockholm

08-232115
info@svenskhemslojd.com